lauantai 20. heinäkuuta 2013

vähän erilainen biitsireissu

...joka ei meinaan edes päätynyt biitsille.
Aamulla huomasin ulkona olevan ihan loistosää, aurinko paistoi pilveettömältä taivaalta. Mulla on täällä muodostunut jo tavaksi lähteä aamulla lenkille ja napata perheen koira Shadow, mun uus silmäterä mukaan. Tällä kertaa päätin ottaa suunnaksi lähibiitsin, jolla en oo vieläkään saanut aikaiseksi käydä. Matka sujui auringonpaisteessa musaa kuunnellen ja pian olinkin jo kyltin luona, joka llmoitti mun olevan ihan just Kwinana beachilla. Biitsille sattui kuitenkin olemaan vain kaksi tietä; pyörätie ja autotie. Huomasin myös tien vierestä lähtevän pienen metsäpolun, jonka päättelin johtavan myös määränpäähän. Arvaattekin jo varmaan minkä reitin valitsin... Monta uutta metsäpolun haaraumaa myöhemmin tajusin olevani keskellä hyvin tiheää ja viidakkoista metsää. Olin varma että saan kohta käärmelauman päälleni tai vähintäänkin että puskista kuuluvat äänet olivat  merkki siellä vaanivasta tappajakengurusta.
....tappajakenguru? Jonkun olis korkee aika ryhdistäytyä jos aikoo selvitä vuoden aussiluonnossa.
Olin siis keskellä metsää ilman liittymää eli madollisuutta soittaa kellekään. Ja toisaalta, mitä soittaminen olisi edes hyödyttänyt "moikka, oon keskellä viidakkoa en yhtään tiedä missä, voitteko neuvoa mut pliis pois täältä". Yritin ajatella tilanteen valoisia puolia; ainakaan ei sada. Ja kappas, muutama hassu minuutti myöhemmin taivas repes ja alkoi satamaan kaatamalla. Ihan kirjaimellisesti kaatamalla, en oo koskaan nähnyt vastaavaa sadetta. Kun mukaan liittyi vielä ukkonen ja salamointi, ei muutama tappajakenguru olis tuntunut enää missään. Melkein kahden tunnin pikku metsäretken jälkeen löysin autotien ja litimärkänä suunnistin kotiin kuumaan suihkuun. Tän postauksen kuvituksena toimii mun menomatkalla ympäristöstä räpsimät kuvat, paluumatkalla (tai metsässä) ei yllätysyllätys kameran kaivaminen laukusta käynyt mielessäkään.

Aussiopetus #1 älä poikkea kiertoteille - tai ainakaan kiertoteiden kiertoteille

10 kommenttia:

 1. hhahaaaa voi ei :D Ehkä mä lopetan murehtimisen ku must tuntuu et oon eksyny tänne omakotitaloalueelle lenkil ollessani, ei kuulosta yhtään pahalta tohon verrattuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo niin kauan ku eksyy ihmisten ilmoil ni ei hätää! ;D

   Poista
 2. voi sua raukkaa! No mut hyva kun loysit pois! :D:D
  tykkailen sun tavasta kirjottaa :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana blogi sulla, mäki oon aina ausseista haaveillu, vaikka nyt lähenki jenkkeihin vaihtoon, joku päivä sitten :) Pidä ihana vuos, nauti ja koita olla eksymättä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa vaihtovuotta sulle! :) Mä pidän ja yritän parhaani ;)

   Poista
 4. oon joka päivä käyny tsekkailees et onko tullu uutta postausta ja jee vihdoin oli! millon kerrot niitä "sata ja yks asiaa mitkä pitää kertoa" niinku viimepostauksessa sanoit ;) ois kiva saada kuvia sun kodista, isäntäperheestä ja koulusta ja kaikesta mitä siellä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla! Tänään tulee postausta, jossa voin kertoa vähän tarkemmin kuulumisia :)

   Poista