perjantai 18. lokakuuta 2013

huominen saattaa olla elämäni paras päivä

1. Tahtoo surffilaudan! Mulla on jonkinasteinen pakkomielle kaikennäköisiin lautoihin (skeittilaudat, surrffilaudat, lumilaudatkin menee). Lauta mikä lauta, lähestulkoon kaikki on mun mielestä niiiiin siistejä ja ihan pakko saada... mieltymyksensä kullakin.2. Huonosti nukutun yön jälkeinen pelastus- bubble tea! Yritin googlailla tolle suomenkielistä vastinetta ja hakutulokseksi tuli pallerotee. Ei mitenkään kovin imarteleva nimi, mutta hyvää on (oma suosikkini on mango) ja täällä tosi suosittuja. 3,4. Viimeinen lomapäivä oli yhtä kuin ihana biitsipäivä Rockinghamissa! Kuvissa näkyvältä sillalta voi nähdä monien nuorien, miksei vanhempienkin hyppimässä kirkkaaseen veteen. Itse päädyin katselemaan sivusta tällä kertaa, tosin lupasin itselleni että joku päivä mutkin tuolta menossa mukana löytää.
1. Jos mun vaatekaappi sais koostua vain yhden vaatekaupan vaatteista, olisi se ehdottomasti City Beach! Sillä ehdolla tietty että asuisin Ausseissa, Suomen kamaralla vois kyseisen kaupan vaatteilla liihotellessa lopputuloksena olla vähintäänkin hypotermia. 2. Jäätelöbaari Baskin & Robbins aka valinnanvaikeuden ihmemaa 3. Aurinko, satama ja lounas kivassa raflassa - ainekset täydelliseen rentoon lomapäivään checked  4. Fox & Sky valmiina juhlimaan!1. Mun kännykän kuva- albumi on täynnä kuvia Perthin ja lähialueiden rakennuksista sekä katukuvasta. Tässä Bell Tower, jossa pitäis saada aikaseksi käydä joku päivä, näkymät on varmasti huikeet! 2. Kamujen kanssa Nandoksen kanatortillat ja shoppailua koulun jälkeen - tähän vois melkein tottua 3. Kaikennäköiset bootsit ja saapikkaat on täällä ihan normaaleja kesäkenkiä ja itsekin tuli kiireamuna testattua niiden toimivuus kesämekon kanssa hellepäivänä. Tän mahdollistaa se, että saapikaat Ausseissa on ihan superkevyitä, ei tietoakaan mistään vuorista  tai paksuista pohjista. Kuvassa näkyvät saapikkaat löytyi vähän päälle kymmenellä eurolla, todellinen löytö kaupungissa, jonka hintataso ei todellakaan oo mistään halvimmasta päästä. 4. Kävelin yhden pikkupuodin ohi ja otin pari askelta taaksepäin kun tajusin näyteikkunassa olleen marimekon servettejä. Sisältä paljastuikin monen hyllyn verran Marimekkoa ja Iittalaa!


Huomenna aion herätä onnellisena, sillä huomenna voi tapahtua mitä vaan. Ja jos ei tapahdu niin ei haittaa. Pelkkä mahdollisuus riittää hyvin. Huominenhan saattaa olla elämäni paras päivä. 

Ja jos ei muuta, niin ainakin huomenna on lauantai. Se jos mikä on pienen riemun arvoinen asia. 

7 kommenttia:

 1. Mikä malli sulla on tässä blogissa? :) Ihania kuvia ja on tosi mielenkiintosta seurata sun elämää siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yksinkertainen malli Julian muokkaamana! voi kiiitos paljon :)

   Poista
 2. Oi ihanalta näyttää siellä! Muutenkin ihana blogi :)

  - Janina
  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ootko huomannut paljon hämähäkkejä yms kotona tai muuten? Täällä ois nimittäin yks ausseihin vaihtoon lähtevä ja ne vähän kammottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin omasta kokemuksesta aussihämsyt on vähän liioteltu juttu, ei oo tullut meinaan yhtäkään vastaan vielä (ei edes kaupungin ulkopuolella matkustaessa) :D en sano etteikö Ausseista hämähäkkejä löydy, mut pelko pois, ei niitä mun havainnon mukaan sen enempää näy kuin Suomessa. Eikä pahemmin muitakaan ötököitä, kerran on tullut torakka vastaan ja siinä kaikki!

   Poista
 4. ötökkäkammoinen jäi pois tosta ylemmästä!

  VastaaPoista