lauantai 19. huhtikuuta 2014

SCHOOL BALL

Koulun tanssiaisista, jotka kantavat nimeä ball on puhuttu mun ensimmäisestä koulupäivästä täällä asti. Vuoteen kuului niin tajuton määrä kyseisen tapahtuman valmisteluja ja hehkutusta, että pari kertaa mietin tuleekohan päivä olemaan kaiken sen vaivan arvoinen. Ja oih, kyllä oli!
Tanssiaiset olivat siis reilu viikko sitten perjantaina ja mulla oli koko päivä vapaata koulusta, mutta heräsin silti jo puoli seitsemän aikaan enkä todellakaan saanut enää unta. Kävin koko aamun niin ylikierroksilla innostuksesta, että saksalainen host- siskonikin totesi, että nyt rauhotut tai en pysty viettämään koko aamupäivää sun kanssa. Päätin keskittää kaiken energian kokkailuun ja hartaudella kokkailinkin meille ison kasan pannukakkuja. Jotenkin se päivä vaan vierähti ja siinä kahden paikkeilla taidettiin aloittaa valmistelut. Eniten aikaa meni mun hiusten väkertämiseen - mun  host-äiti teki mun kampauksen ja olin ihan huippu tyytyväinen. Kyseinen letti-kihara-nuttura kyhelmä pysyi ihan sairaan hyvin aamun pikkututunneille asti läpi monen tunnin kreisibailauksen. Tein itse sekä oman, että host-siskoni juhlameikin ja vaikka itse sanonkin, niin lopputulos oli oikein hyvä! 
Viiden maissa tavattiin pienellä porukalla Tianan luona. Otettiin aikamme kuvia ennenkuin oli aika nousta limusiinimme kyytiin. Hetki myöhemmin limusiini kurvasi pois pihalta, kaikki vilkuttivat vanhemmilleen täynnä jännitystä; tästä se alkaa, vuoden odotetuin ilta. Pian tunnelma vapautui ja hehkutus alkoi, musa soi ja hymyt olivat herkässä. Käytiin King's Parkin kautta ottamassa kuvia Perthin pilvenpiirtäjät taustana mutta valitettavasti kuskimme otti kuvat omalla kamerallaan luvaten lähettää ne meille, eipä ole mitään kyseisistä otoksista kuulunut.

Saavuttiin juhlapaikalle, Perthin keskustaan Hyatt Regency luksushotellin tiloihin. Tavattiin hotellin edustalla muu juhlaväki, porukka saapui paikalle mitä erilaisimmilla kukuvälineillä; oli bilebussia, vanhanajan autoja sun muuta. Hetken odoteltuamme päästiin viimein kauniisti koristeltuun tilaan. Seuraavat viisi tuntia menivät ihan tajuttoman nopeasti. Suurimmaksi osaksi ilta kului DJ:n tahtiin tanssiessa, syöden ja jutellen. Mut löysi tanssilattialta lähes koko illan ajan ja muutaman tunnin jälkeen korkokengät löysivät tiensä nurkkaan. Fiilis oli sanoinkuvaamattoman hyvä. Puoliltaöin jätettiin juhlapaikka ja otettiin suunta kohti afterball- bileitä. En ikinä unohda limusiini matkaa jatkobileisiin. Koko tilannetta miettiessä mut valtas ihan mieletön onnellisuuden tunne. Siinä mä istuin limusiinissa mun rakkaiden kavereiden kanssa, ihmisten joiden olemassaolosta en edes tiennyt yhdeksän kuukautta sitten, matkalla erittäin onnistuneista tanssiaisista jatkoille.
Ja onnistuneita tanssiaisia seurasi yhä onnistuneemmat sekä erittäin villit jatkot. Mulla oli niin tajuttoman hauskaa koko yö. Bailaus jatkui aamuun asti, vasta viiden-kuuden välillä päädyttiin pihalle pystytettyyn telttaan nukkumaan. Multa löytyy jatkoilta tasan yksi kuva; löydettiin buddha- patsas, jonka kanssa oli ihan pakkopakko saada yhteiskuvaa..
Mikä päivä/ilta/yö/aamu <3 

2 kommenttia:

  1. Liittyikö iltaan alkoholi mitenkään? :) Mut ihania kuvia!!

    VastaaPoista
  2. Oletko vielä hengissä? Blogissa ei ole kuulunut neljään kuukauteen mitään..?

    VastaaPoista