maanantai 1. heinäkuuta 2013

one more week

Tänään aloin vihdoin suunnittelemaan matkalaukun sisältöä! Käytännössä se meni niin, että vedin hetken mielijohteesta kaikki vaatteet ja asusteet lattialle yhteen isoon kasaan ja aloin lajittelemaan. Mukaan vaihtoon, jää kotiin, lahjotan kavereille, mukaan... kaikkien vaatteiden läpikäyminen oli ihan sairas urakka ja näin jälkeenpäin ajatellen olisi ehkä ollut olemassa helpompikin tapa pakata. Tehty mikä tehty.
Sain kuin sainkin taottua päähäni, että ei, mä en voi ottaa mukaan viittä takkia tai laukkuja joka värissä. Farkkujenkin määrän sain supistettua vain neljään pariin. Urakan jälkeen oli ihana hemmotella itseään kampaajalla. Mitään mullistavaa ei tehty, mut sen verran että omaan silmään peilikuva näyttää nyt  huomattavasti raikkaammalta. Ja no mähän voisin maksaa vaikka jo pelkästään siitä ihanasta kampaajan jälkeisestä tuoksusta hiuksissa, ihan rakkautta. 

Tänään sain myös sanoa ekat heipat. Treffattiin Jeminan ja Amin kanssa myöhäisillan kahvittelun merkeissä ja koska Jemina suuntaa ulkomaille ens yönä, nähdään seuraavaksi vasta ens toukokuussa! Siis mitä.. Ja tä oli vasta alkua, en haluu ees kuvitella kuin monet "hyvästit" tuleviin päiviin sisältyy. 
Mulle iski ihan hullu energiapiikki, joita mun kaltaselle yöeläjälle voi tulla ainoastaan öisin. Kävin pikku lenkillä ja siivosin huoneen kaappeja - ja kello tosiaan lähestyy kolmea. Nukkumaanmeno ei olis mun kohdalla yhtään huono ratkasu, huomenna pitäis olla heti aamusta liikenteessä. A p u a.. nyt taitaa alkaa se kauan pelätty ja täyteen buukattu vika viikko Suomessa!
Jottei postaus ois jäänyt ihan vaille kuvia (matkalaukun sisältöä en oo jaksanu vielä kuvailla), laitoin mukaan muutamat aamuräpsyt ja pari kesäfiilistely kuvaa. Oli ihan pakko päästä testaamaan kaapin pohjalta löytynyt hame, joka on jostain kumman syystä jäänyt vaille käyttöä. Tosin muutos on luvassa, sillä ajattelin sujauttaa löydöksen matkalaukkuun mukaan. Nyt unten maille, kauniita unia murut! 

6 kommenttia:

 1. Hah, kuulostaa aika tutulta toi pakkaaminen.. :D Apua en oikeen ees käsitä että viimeistä viikkoa viedään.. PS: tosi kauniita kuvia, ihana toi hame! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa että löytyy kohtalontovereita hehe :D älä muuta sano,kohta istutaan jo koneessa...! Kiitos paljon :)

   Poista
 2. Oi kivoja kuvia, ihanan kesäisiä :-) Oot kaunis! Ja namii, alkoi pikkasen tehdä mieli noita mansikoita :-D ♥

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi ja ihania kuvia :) oot myös älyttömän kaunis!

  http://www.veeradreamer.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista