torstai 1. elokuuta 2013


1. See a kangaroo (not dead) 
2. Surf
3. Shop in Perth 
4. Go wathching Aussie rules
5. Snorkel
6. Hold a koala
7. Visit Rottnest Island
8. Scuba dive
9. Go to some concert or festival
10.Beachday
11. See a penguin
12. Go sandboarding 
13. See Great Barrier Reef

Mä rakastan haaveilua. Ja listojen tekemistä. Siis sillon kun saa listata ihania juttuja: paikkoja jotka haluaa nähdä, asioita joita haluaa tehdä. Siispä kun host-vanhemmat tokana päivänä pyys mua tekemään "bucket list Australian", ei mua tarvinnu kahta kertaa käskeä. Oon enemmän kuin iloinen jos noista ylläolevista kohdista suurin osa vuoden aikana toteutuu. Mut jos totta puhutaan, ei noi oo niitä tärkeimpiä juttuja jotka loppupeleissä määrittelee mun vaihtovuoden onnistuneisuuden. Tein äsken neljän kohdan listan, listan asioista jotka päihittää pingviinit ja biitsit (just ja just jopa sen surfaamisen, jota kokeilematta en tosin aio tästä maasta lähteä) . Näihin mä pyrin ja näistä vaihtarivuodessa taitaa kuitenkin pohjimmiltaan olla kyse.

1. Be happy
2. Learn
3. Adventure
4. Make friends

Ei lisättävää.

11 kommenttia:

 1. osaatko surffata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavast, mut toivon mukaan tän vuoden jälkeen kyllä :)

   Poista
  2. ai luulin koska toi sun kuva tos oikeella sivussa blogissa:D mutta toivotaan että opit! :)

   Poista
 2. Paljonko sun vaihtarivuosi maksoi kokonaisuudessaan? Lukuunottamatta siellä käytettäviä käyttörahoja yms. Ja onks siellä halvempaa ku Suomessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. n. 10 000 tarkemmat hinnat löytyy exploriuksen sivuilta :) paikoin on jopa kalliimpaa (esim. ruoka) mut muuten aika saman hintasta ja saattaa löytää Suomea halvempia shoppailupaikkoja!

   Poista
 3. ihana blogi ja upee ulkoasu, uus lukija ♥ :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Aaa oon niin onnellinen et löysin tän blogin! :) Luen enemmän kuin mielelläni sun Aussijuttuja koko vuoden, etenkin talvella, kun täällä on kylmää ja lumista, on kiva lukea sit vähän sun juttuja :) Toivottavasti postailet ahkerasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla, kiitos ja yritän parhaani! :)

   Poista
 5. Oii ihana blogi sulla! Onneks löysin tän tällee vaihtovuoden alus!:) toivottavasti postailet paljon koska sun blogi vaikuttaa tosi mielenkiintoselta!!

  VastaaPoista