perjantai 8. marraskuuta 2013

the earth has music for those who listen

Mulla on niin paljon kerrottavaa. Voisin kirjottaa näppäimistön puhki kaikesta. Asioista, joihin mä oon rakastunut, uusista ihmisistä, paikoista, mauista. Ja siksi mä täällä tuskailen ja mietin mistä ihmeestä sitä nyt alottais.
Aloitetaan vaikkapa nauruntäyteisestä viikonlopusta, joka vietettiin Ilarian, Ronjan sekä hänen isäntäperheen seurassa etelässä päin. Siellä sijaitsi loma-asunto, joka näytti ulkoapäin vaatimattomalta, mutta joka olikin sisältä super persoonallinen ja hieno. Pihalla juoksenteli emuja ja kenguruita ja siinä grillaillessa kengurulauma maisemana mietin voiko aussimmaksi hetki enää  mennä. Päivisin kierreltiin ympäriinsä kuvankaunista Margaret Riverin aluetta ja erityisesti viinitiloja, jotka on vaan ihan älyttömän suloisia ja tunnelmallisia. Tuona viikonloppuna, kaukana kaupungista ja valosaasteesta näin myös elämäni kauneimman tähtitaivaan. Tähtipeiton, jota vois vaan sanattomana jäädä tuijottamaan tuntikausiksi. 
Viime aikoina on ollut vähän kaikenlaista kouluun liittyvää häppeninkiä. Oltiin telttailemassa outdoor ed luokan kanssa ja vaikka kuumuudessa rinkka selässä tunteja vaeltaminen tuntui päivän päätteksi koko kropassa, oli tosi hauskaa! Parasta oli yöllä pilkkopimeässä istuskelu ja juttelu kaikesta maan ja taivaan väliltä hyvässä seurassa. Toinen kouluun liittynyt juttu oli se kauan pelätty koulukonsertti, jossa soitin rumpuja ja kitaraa. Kaikesta jännityksestä huolimatta suurimmilta mokailuilta säästyttiin ja myös palaute oli positiivista. Oltiin myös koulun kanssa Point Peron nimisessä paikassa viettämässä päivää biitsillä chillailun, snorklailun, jousiammunan sekä abseilingin merkeissä. Listan viimeinen antoi aikamoisen adrenaliinipiikin! 
kengut oli suht uteliaita uusista vieraista - toi näky ei ihan helpolla unohdu
Jopa nomaaliakin rennompi koulupäivä
Oon kierrelly Perthin pakollisia turistinähtävyyksiä, tutustunut uusiin kaupunginosiin, juhlistanut halloweenia ja käynyt katsomassa ah niin ihanan About Time leffan, jonka tulisi kuulua jokaisen romanttisia leffoja rakastavan must see - leffojen listalle. Pahoittelen sortumista tylsään luettelointiin, postausaika vaan on juuri nyt vähän kortilla. Mun pitää meinaan painua unten maille piakkoin, jotta jaksan huomenaamulla skarppina olla sukulaisperheen pikkusöpöliinin lapsenvahtina. Halusin lähinnä tulla ilmottamaan että hei, elossa ollaan ja elämä rullaa. Palaset alkaa loksahtelemaan paikoilleen ja oma paikka löytymään. Mulla on fiilis, että oon nyt onnistuneesti luonut elämän toiselle puolelle maapalloa, maahan jossa kaikki on vinksinvonksin. Ja se jos mikä on hieno fiilis. 
Voimaannuttavaa viikonloppua! <3: Kerttu 

10 kommenttia:

  1. oi ku ihana postaus! oon niin kateellinen et sul on ollu tommone mahdollisuus lähtee maapallon toiselle puolelle vaihtoon melkee vuodeks! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitoksia, kyllä tässä kieltämättä tosi kiitolliseksi itsensä tunteekin :)

      Poista
  2. Ihanaa ihanaa ihanaa !<3 haluun sun kanssa sinne <3

    VastaaPoista
  3. http://australiatimetogo.blogspot.com.au/2013/11/haaste.html Moi ! Haastoin sut kertomaan vähän lisää itsestäsi :D käy kurkkaamassa mun blogista lisää:D

    VastaaPoista
  4. Sinulla on ihana blogi!!:) Oli vain pakko liittyä!!:)<3<3<3 Onnea sinulle, sielä on varmasti ihanaa!!:) Kävisitkö katsomassa minun blogini?? Sielä on juuri nyt kysely, video, ja mietiskelyä tulevasta.

    VastaaPoista
  5. Ihanii kuvia! :) Tekis mieli käydä Australiassakin kun oon näin lähellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja haha mulla vähän sama, NZ ois huikee nähdä! :)

      Poista